Schouder- en armklachten

Schouder- en armklachten

Schouderklachten kunnen zeer veelzijdig zijn. Pijn die direct gevoeld wordt in de schouder of die alleen gevoeld wordt bij het optillen van de arm. Soms straalt de pijn uit naar de schouderbladen, nek of zelfs armen en vingers.

Door de juiste behandelmethode toe te passen kan er in al deze regio’s pijn vermindering plaatsvinden.

De schouderklacht kan plotseling of direct ontstaan. Soms is er een overbelasting van de schouder de oorzaak van de pijn. Vooral veel van dezelfde bewegingen kunnen ook vaak een oorzaak van de klacht zijn. RSI= Repetitive Strain Injury oftewel muisarm. Ook een frozen shoulder is een pijnlijke schouder die naar de arm kan trekken.

Met de juiste behandeling zijn jouw klachten vaak al na 4 tot 5 keer verminderd of verdwenen.

Massage behandeling

Een behandeling start altijd met een anamnese (intake gesprek) waarin de klacht wordt besproken en wordt er afgesproken welke behandeling hiervoor ingezet kan worden.

Als wij het er beide over eens zijn wat de juiste behandelmethode is wordt er overgaan tot behandeling.

De behandeling zal direct de last verminderen waardoor je je weer makkelijker kunt bewegen en zal de pijn minder worden. Dit effect is na één behandeling al voelbaar.

 

Wanneer je tegen deze klachten aanloopt neem dan vrijblijvend contact op info@praktijksportifit.nl of telefonisch op 06 11 30 96 31.

Sportifit_8369_7 versie 2
nekmassage 2
nekmassage
schouderklachten
previous arrow
next arrow
176
WBack To Top