Rugklachten

Rugpijn

Rugpijn of lage rugpijn komt het meeste voor. Vaak is het bindweefsel verstrakt waardoor de zenuwen die in het bindweefsel liggen niet meer goed kunnen “verglijden”. Door de juiste behandeling kan er vanuit het bindweefsel al veel bereikt worden. De pijn wordt minder en de bewegelijkheid wordt groter. Dit laatste bevorderd en versneld het herstel.

Uit onderzoek is vast komen te staan dat 95% van alle rugpijnklachten a-specifiek zijn. Dus hiermee is het de meest gehoorde klacht. Vanuit de bindweefselmassage zijn deze klachten heel goed behandelbaar. Ook met de Emmett techniek kan er direct verlichting en meer bewegelijkheid gecreëerd worden.

Massage behandeling

Een behandeling start altijd met een anamnese (intake gesprek) waarin de klacht wordt besproken en wordt er afgesproken welke behandeling hiervoor ingezet kan worden.

Als wij het er beide over eens zijn wat de juiste behandelmethode is wordt er overgaan tot behandeling.

De behandeling zal direct de last verminderen waardoor je je weer makkelijker kunt bewegen en zal de pijn minder worden. Dit effect is na één behandeling al voelbaar.

 

Wanneer je tegen deze klachten aanloopt neem dan vrijblijvend contact op info@praktijksportifit.nl of telefonisch op 06 11 30 96 31.

Sportifit_8369_7 versie 2
Sportifit_8369_6_x
Sportifit_8369_6
Wervelkolom
previous arrow
next arrow
176
WBack To Top